Bun venit la Pizzeria Celentano – cea mai apreciată Pizzerie din Craiova!

De la începuturile noastre în anul 2006, ne-am dedicat pasiunii de a oferi delicii autentice italienești și preparate internaționale cu un twist inconfundabil. Suntem mândri să fim pionieri în livrarea de gust autentic și să aducem fericire în fiecare colț al orașului nostru drag!

🍕 🍝 Gusturi autentitce și mancăruri diversificate

Ne mândrim cu o varietate incredibilă de preparate pregătite cu atenție și dedicare. De la pizza proaspăt coaptă în cuptoarele noastre, la pastele savuroase și paella cu arome mediteraneene, până la preparatele delicioase din bucătăria mexicană, sushi-ul rafinat și salatele proaspete, avem o selecție pentru toate gusturile și preferințele.

🥔 Faimosii Cartofi Copti Mr. Patata

Unul dintre cele mai îndrăgite produse ale noastre este Mr. Patata – cartoful copt perfect, umplut cu ingrediente delicioase și condimente alese. Fiecare mușcătură este o explozie de savoare, iar aroma sa unică vă va cuceri de la prima gustare. Iar cea mai bună veste este că Mr. Patata este 100% natural și savuros!

🌱 Pizza și preparate de Post și Fără Gluten – Opțiuni Pentru Toate Preferințele

La Pizzeria Celentano, înțelegem diversitatea preferințelor alimentare și suntem dedicați să oferim opțiuni pentru toți clienții noștri. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor preparate fără gluten, produse de post, vegetariene sau vegane, aveți garantia că veți găsi opțiuni delicioase în meniul nostru.

 

 

🚀 Livrare Rapidă și Convenabilă

Cu Pizzeria Celentano, nu aveți grij de a ajunge la restaurant – aducem gustul nostru deosebit chiar la ușa dumneavoastră! Livrăm în întreg orașul Craiova și ne străduim să vă oferim cea mai rapidă și convenabilă experiență de livrare. De asemenea, suntem bucuroși să vă anunțăm că oferim reduceri exclusive pentru comenzile plasate prin aplicația noastră, astfel încât să vă bucurați de savoarea noastră autentică la prețuri avantajoase.

🎉 Oferte Speciale și Pizza Party

Dorim să facem fiecare moment special pentru clienții noștri, așa că am pregătit oferte speciale care să vă încânte papilele gustative. De la oferta noastră exclusivă 3+1 gratis, unde primiți a patra porție gratuită, până la pizza party pline de distracție și savoare, aveți mereu motive să vă bucurați de experiența Celentano.

🍕 Oferta Pizza 3+1 Gratis – Pizza Craiova cu Gust de Fericire

Dacă sunteți în căutarea unei oferte tentante, vă invităm să profitați de oferta noastră exclusivă 3+1 gratis. Ce înseamnă asta? Simplu! La fiecare comandă de trei pizza, veți primi o pizza Giovana gratuită. Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă bucura de mai multe sortimente delicioase fără să vă depășiți bugetul.

🎈 Pizza Party Craiova – Un Moment de Savoare și Distracție

Dorim să aducem bucurie în viața dumneavoastră și să vă oferim o experiență memorabilă. De aceea, pregătim Pizza Party pline de savoare și distracție, perfecte pentru evenimente speciale, petreceri sau întâlniri cu prietenii și familia. Vă garantăm că veți petrece momente de neuitat într-un cadru prietenos și că veți savura cele mai gustoase felii de pizza.

 

🚀 Pizza Craiova – Livrare Rapida Pizza la Domiciliu

 

Suntem conștienți de ritmul alert al vieții și de nevoia de a beneficia de servicii rapide și eficiente. Prin urmare, punem la dispoziție un serviciu de livrare rapidă pentru pizza în Craiova, astfel încât să vă bucurați de gustul savuros al pizzei noastre în cel mai scurt timp posibil. Indiferent dacă sunteți acasă, la birou sau în altă locație din Craiova, vă aducem pizza preferată la ușa dumneavoastră, într-un mod convenabil și fără complicații.

⏰ Meniuri de Prânz și Livrare la Birou

Dacă sunteți în căutarea unei pauze delicioase în timpul zilei, vă invităm să profitați de meniurile noastre de prânz, special concepute pentru a vă satisface pofta și a vă oferi energie pentru restul zilei. De asemenea, dacă sunteți ocupat la birou, noi vă aducem bucuria gustului la locul de muncă, cu livrarea noastră rapidă și serviciul impecabil.

La Pizzeria Celentano, găsiți pasiunea noastră pentru mâncare delicioasă și servicii de înaltă calitate în fiecare preparat pe care îl oferim. Suntem aici pentru a vă satisface pofta și a vă oferi o experiență culinară de neuitat.

Alegeți diversitatea, gustul autentic și simțiți fericirea în fiecare felie, la Pizzeria Celentano – locul unde savoarea întâlnește pasiunea!